Alebeek Pedicure en Manicure

Schoonheidssalon Susanne is hét adres voor schoonheidsbehandelingen, voetverzorging en handverzorging in de regio Weert.
Waar het mij om gaat, is het beste te doen met wat de natuur ons biedt. Ik wil de natuurlijke schoonheid benadrukken met zuivere producten die de huid diepgaand voeden en huid verbeterende resultaten opleveren die er toedoen.

Vanuit mijn salon bied ik u daarom uitsluitend diepwerkende huidverzorging en make up gemaakt van natuurlijke materialen en ecologische ingrediënten vanuit het plantenrijk.

Ik vind het een uitdaging om in samenspraak met u een behandeling te kiezen die precies wordt afgestemd op uw wensen. Dit betekent dat u van te voren precies kunt aangeven wat voor soort behandeling u wenst en wat u hier aan wilt uitgeven.

Ik ga graag de uitdaging met u aan om u te laten zien hoe 100% biologische verzorgingsproducten in combinatie met mijn behandelingen uw huidconditie kunnen verbeteren.

Ik heet u van harte welkom in mijn salon.
Gr. Susanne

Maak gebruik van wat de natuur ons biedt! Verzorgingsproducten die de huid diepgaand voeden, resultaten opleveren die er toe doen en goed zijn voor het milieu.

Bedrijfsgegevens

Alebeek Pedicure en Manicure
Sint Theuniskapelweg 5
6006PA Weert
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Alebeek Pedicure en Manicure

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 13:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Alebeek Pedicure en Manicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Alebeek Pedicure en Manicure

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden