Claudia Voetzorg

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Claudia Voetzorg, gevestigd in Stramproy in de provincie Limburg. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Claudia Voetzorg voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Stramproy.

Bedrijfsgegevens

Claudia Voetzorg
Veldstraat 48
6039ED Stramproy
KvK: 12043945
Terugbelverzoek: Klik hier
Claudia Voetzorg

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 15:00
19:00 - 21:00
Dinsdag
9:00 - 15:00
19:00 - 21:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 16:00
Vrijdag
9:00 - 16:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Claudia Voetzorg heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Claudia Voetzorg

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden