Your Beauty Moment

Wie ben ik? Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Pauline Spelt. Mijn salon is in Leerdam gevestigd en ik ben gediplomeerd. Ik werk in vanuit mijn salon maar ook ambulant. Mijn passie: U heerlijk verwennen! Even tijd voor uzelf. Dit vind ik erg belangrijk omdat ik zie dat veel mensen dit te weinig doen. terwijl het vooral in deze tijd voor vele mensen zeer belangrijk is. Zo kom je weer even tot jezelf en krijg je weer nieuwe, positieve energie om de dagelijkse hectiek weer aan te kunnen. Ontspanning en persoonlijke aandacht is in mijn salon dan ook erg belangrijk. Ik werk op afspraak zodat ik al mijn aandacht en tijd aan u kan besteden. Behandelingen: Er zijn diverse behandelingen mogelijk die ik u aan kan bieden, zoals een pedicurebehandelingen, gezichtsbehandelingen, harsen, massage, manicure en gellak. Behandelingen zowel voor het gezicht als voor het lichaam. U kunt ook zelf uw behandeling samenstellen zoals u dat wenst.

Bedrijfsgegevens

Your Beauty Moment
Anjerhof 3
6708EW Wageningen
KvK: 72631643
Terugbelverzoek: Klik hier
Your Beauty Moment
Your Beauty Moment
Your Beauty Moment

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 20:00
Dinsdag
9:00 - 20:00
Woensdag
9:00 - 20:00
Donderdag
9:00 - 20:00
Vrijdag
9:00 - 20:00
Zaterdag
9:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Your Beauty Moment heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Your Beauty Moment

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden