/assets/img/header-08.jpg

Your Beauty Moment

Wie ben ik? Graag wil ik me aan u voorstellen. Mijn naam is Pauline Spelt. Mijn salon is in Leerdam gevestigd en ik ben gediplomeerd. Ik werk in vanuit mijn salon maar ook ambulant. Mijn passie: U heerlijk verwennen! Even tijd voor uzelf. Dit vind ik erg belangrijk omdat ik zie dat veel mensen dit te weinig doen. terwijl het vooral in deze tijd voor vele mensen zeer belangrijk is. Zo kom je weer even tot jezelf en krijg je weer nieuwe, positieve energie om de dagelijkse hectiek weer aan te kunnen. Ontspanning en persoonlijke aandacht is in mijn salon dan ook erg belangrijk. Ik werk op afspraak zodat ik al mijn aandacht en tijd aan u kan besteden. Behandelingen: Er zijn diverse behandelingen mogelijk die ik u aan kan bieden, zoals een pedicurebehandelingen, gezichtsbehandelingen, harsen, massage, manicure en gellak. Behandelingen zowel voor het gezicht als voor het lichaam. U kunt ook zelf uw behandeling samenstellen zoals u dat wenst.

Your Beauty Moment
Your Beauty Moment
Your Beauty Moment

Bedrijfsgegevens

Your Beauty Moment
Anjerhof 3
6708EW Wageningen
KvK: 72631643
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 20:00
 • Dinsdag
  9:00 - 20:00
 • Woensdag
  9:00 - 20:00
 • Donderdag
  9:00 - 20:00
 • Vrijdag
  9:00 - 20:00
 • Zaterdag
  9:00 - 12:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Your Beauty Moment

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt