Kentie Uw Voeten? Wij Wel!

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Kentie Uw Voeten? Wij Wel!, gevestigd in Utrecht in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Kentie Uw Voeten? Wij Wel! voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Utrecht.

Bedrijfsgegevens

Kentie Uw Voeten? Wij Wel!
Sparstraat 50
3552BW Utrecht
KvK: 64889947
Terugbelverzoek: Klik hier
Kentie Uw Voeten? Wij Wel!

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Kentie Uw Voeten? Wij Wel! heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Kentie Uw Voeten? Wij Wel!

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden