Studio Yoga suits you

Voetreflexologie is gebaseerd op de gedachte dat lichaam en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en een eenheid vormen.

Wanneer deze eenheid uit balans is, kan een voetreflexzone behandeling helpen om de verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren.

Een voetreflex behandeling ondersteunt het proces zodat je in staat bent jezelf te helpen, te genezen of in betere conditie te brengen.

Het bijzondere aan voetreflexologie is dat je invloed kunt uitoefenen op het hele lichaam. De reflexzones in de voeten staan in contact met specifieke zones elders in het lichaam. Voetreflexologie is vooral bedoeld om de zelfhelende kracht van het lichaam aan te spreken, spanningen in het hele lichaam op te heffen en het immuunsysteem te versterken.

De voetmassage en voetreflexologie heeft als doel via de voeten jouw lichaam te laten ontspannen. Dit is een comfortabele manier van stressvermindering en zorgt voor totale weldaad voor jouw lichaam.

Studio Yoga suits you is een professionele yogastudio in Vreeswijk, Nieuwegein. Specialisaties: Hatha yoga, zwangerschapsyoga en hormoonyoga. Mijn naam is Gina Bijnsdorp en ik richt mij op yoga en ontspanning voor vrouwen!

Naast de yogalessen worden in de studio massages gegeven. Alle massages zijn op afspraak.

Bedrijfsgegevens

Studio Yoga suits you
Oude Sluis 14
3433ZC Nieuwegein
KvK: 72731222
Terugbelverzoek: Klik hier
Studio Yoga suits you
Studio Yoga suits you
Studio Yoga suits you
Studio Yoga suits you
Studio Yoga suits you
Studio Yoga suits you
Alle afbeeldingen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 17:00
Woensdag
13:00 - 17:00
Donderdag
13:00 - 17:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
9:00 - 13:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Studio Yoga suits you heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Studio Yoga suits you

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden