Medisch pedicure praktijk Prima Voet

In de praktijk van Prima Voet zijn werkzaam medisch pedicures Wilma (eigenaresse) en Petra. Prima Voet is aangesloten bij de branchevereniging Provoet en staat ingeschreven in het kwaliteitsregister van zorgverzekeraars Procert. Samenwerking met alle huisartsen en praktijkondersteuners o.a. gevestigd in de Waterlinie te Uithoorn, zijn een belangrijk onderdeel van de praktijk. Ook heeft Prima Voet contracten met diverse podotherapeuten in de omgeving voor de diabetische voetzorg.
Ingeschreven in het kwaliteitsregister voor zorgverzekeraars Procert en aangesloten bij Provoet.
Behandelingen uitsluitend op afspraak.

Bedrijfsgegevens

Medisch pedicure praktijk Prima Voet
Ondernemingsweg 236
1422DZ Uithoorn
KvK: 60525622
Terugbelverzoek: Klik hier
Medisch pedicure praktijk Prima Voet

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Medisch pedicure praktijk Prima Voet heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Medisch pedicure praktijk Prima Voet

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden