Beauty Skin Vitaal

Wilt u een gezichtsbehandeling (o.a. acne, microdermabrasie, overig), massage, pedicure, ontharen, plekjes verwijderen (Tele'way) of cadeaubon? Komt u dan naar mijn salon! Open van dinsdag t/m zaterdag. Behandeling alleen op afspraak.

Bedrijfsgegevens

Beauty Skin Vitaal
Wiegerbruinlaan 8 a
1422CB Uithoorn
KvK: 72256478
Terugbelverzoek: Klik hier
Beauty Skin Vitaal

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Rob
02-03-2022, 06:24
Ik kom al jaren bij schoonheids- en pedicuresalon Beauty Skin Vitaal (Uithoorn). Gita geeft een uitgebreide pedicurebehandeling met natuurlijke producten en is ook allround schoonheidsspecialist (kennis van de huid). Ik geniet van de scrub met Dode zeezout/olie) en van de voetmassage. Ik kan deze salon echt aanbevelen!

Beoordeel Beauty Skin Vitaal

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden