Voetzorg ‘s-Heerenhoek

Voor een pedicure in ‘s-Heerenhoek gaat u naar Voetzorg ‘s-Heerenhoek. Wij brengen uw voeten weer in topconditie. U kunt bij ons terecht voor het verhelpen van voetklachten, voetverzorging, voetverfraaiing en Voet Spa behandelingen. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom bij ons. Daarnaast geven wij deskundig advies hoe u voetproblemen kunt voorkomen. Maak een afspraak in onze sfeervolle pedicurepraktijk. Tel: (06) 81 13 98 14

Bedrijfsgegevens

Voetzorg ‘s-Heerenhoek
Kuijpersdijk 29
4453AB 's-Heerenhoek
KvK: 70460841
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetzorg ‘s-Heerenhoek
Voetzorg ‘s-Heerenhoek
Voetzorg ‘s-Heerenhoek

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Sanny koens
22-02-2021, 17:17
Sylvia
07-10-2020, 20:11
Het was heerlijk! Professioneel en vriendelijk. Mooie praktijk, een echte aanrader!

Beoordeel Voetzorg ‘s-Heerenhoek

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden