Schoonheid en Medisch Pedicure salon "Ellesse"

Schoonheid en Medisch Pedicure salon "Ellesse"

De plek waar u zich op uw gemak kunt voelen en waar uw verzorging centraal staat. Als gekwalificeerde medische pedicure en schoonheidsspecialist gebruik ik de beste producten en kwalitatieve apparatuur om u de ultieme verzorging te bieden. Maak vandaag nog een afspraak voor uw huid en voeten bij Schoonheid en Medisch Pedicure salon Ellesse.

Ik ben zowel schoonheidsspecialiste als medisch pedicure, waardoor ik breed opgeleid ben en alle soorten risicovoeten kan behandelen. Dit kunnen voeten zijn die zijn aangetast door bijvoorbeeld reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de behandeling van oncologie patiënten (kanker). Ik heb uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie, reparatie en anti-druk technieken, wat mij in staat stelt om complexere voet- en nagelproblemen te behandelen. Ik bied ook behandelingen met medical taping aan.

Naast deze behandelingen kunt u bij mij terecht voor diverse schoonheidsbehandelingen. Ik ben gespecialiseerd in elektrisch ontharen volgens de blend methode, henna wenkbrauwverven, lash lifting, kunstwimpers en gel lak. Uiteraard kunt u bij mij ook terecht voor een gewone, fijne behandeling van de huid. Daarnaast bied ik behandelingen aan voor acne en aromatherapie.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen.

Bedrijfsgegevens

Schoonheid en Medisch Pedicure salon "Ellesse"
Trumanlaan 13
4463WR Goes
KvK: 22028851
Terugbelverzoek: Klik hier
Schoonheid en Medisch Pedicure salon "Ellesse"
Schoonheid en Medisch Pedicure salon "Ellesse"

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8.7
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Wendy
18-04-2024, 11:33
Goed advies. Kundig en prachtig resultaat. Kom zeker nog eens als het nodig is.
Gerard Pietersen
17-04-2024, 20:32
Hier van de week geweest, kundige vrouw die weet wat ze doet. Voetjes zijn weer heerlijk verwend kom al jaren bij Linda.
Gonny
22-08-2023, 11:57
1x geweest/ weet meteen wat mw allemaal mankeerd/ vind dat je eerst een vertrouwensband moet opbouwen / voelde me overrompeld. Wel vind ik mw heel hartelijk maar mag wel iets minder aanwezig zijn

Beoordeel Schoonheid en Medisch Pedicure salon "Ellesse"

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden