/assets/img/header-08.jpg

Pedicure praktijk Rhenen

Dit bedrijf claimen

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Pedicure praktijk Rhenen, gevestigd in Rhenen in de provincie Utrecht. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Pedicure praktijk Rhenen voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Rhenen.

Bedrijfsgegevens

Pedicure praktijk Rhenen
Torenstraat 5
3911LG Rhenen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicure praktijk Rhenen

Uw beoordeling:
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 5 beoordelingen

Beoordelingen

01-12-2021, 09:54

Dit is een hele goeie pedicure! Mijn voeten zijn steeds blij met de behandeling! En ik ook ! Ik beveel Sandra van harte aan!

01-12-2021, 07:28

Mooie praktijk en hele goede behandeling gehad. Deze praktijk is echt een aanrader.

03-11-2018, 17:38

Ik kom al enige tijd met mijn voetjes bij medisch pedicure Sandra van den Berg in Rhenen. Ze heeft daar een mooie en fijne praktijkruimte die professioneel is ingericht. Ik voelde mij daar direct op je gemak. Maar Sandra doet daar dan zelf ook alles aan! En wat haar goed van pas komt is dat ze een gevoelsmens is net als ik ben. Zij is een zeer goed opgeleide en professionele pedicure die regelmatig op bijscholing gaat. Ze heeft echt passie voor haar werk en dat komt goed tot uiting hoe ze mijn voeten heeft behandeld. Ik ben bijna van mijn voetproblemen af en hoef nu nog maar af en toe naar haar toe voor een nabehandeling. Ze werkt ook enkele dagen in de week op locatie Park Boswijk te Doorn en komt ook mensen die wat moeilijk ter been zijn thuis bezoeken. Dat vind ik ook erg goed van haar. Sandra ik ben je erg dankbaar voor alles wat je tot nu toe voor mij hebt gedaan. Echt bedankt en ga zo door. Van mij heb je een dikke tien verdient!!!!!

24-07-2018, 16:33

Ik kom al heel erg lang voor mijn voetenbehandeling bij Pedicure Sandra van den Berg, zowel in haar praktijk op Park Boswijk in Doorn als in Rhenen. Ze is een zeer specialistisch pedicure en weet met haar medische achtergrond alle voetproblemen vakkundig aan te pakken. Ze geeft ook hele goede adviezen hoe je bepaalde problemen kunt verminderen. Een echte vakvrouw die veel voor iedereen kan betekenen met (ernstige) voetproblemen en ze heeft veel plezier in haar werk, vooral als ze ook ziet wat haar werk en inzet doet voor je. Ze is zeer professioneel en ik zou dan meer willen geven dan de 10 punten als dat kon.. Mevrouw van den Berg ga zo door en bedankt voor alles. Echt een aanrader!

24-07-2018, 09:42

Fantastisch geholpen, mijn voeten zijn als nieuw.

Pedicures in de buurt