Schoonheids & Pedicuresalon Renée

In mijn salon staat u als klant centraal en daarbij maak ik gebruik van producten die de beste kwaliteit waarborgen, namelijk Dr. Renaud en Samenwerkende Pedicures.

De producten van Dr. Renaud komen uit de zuivere natuur, zijn niet op dieren getest en bevatten geen dierlijke grondstoffen.
Samen met de producten binnen de lijn van Dr. Renaud zorg ik voor een doeltreffende behandeling. Voor ieder huidtype bestaat er een aparte lijn die door mij speciaal wordt toegespitst op uw huid.

Samenwerkende pedicures is een serie unieke en gepatenteerde voetverzorgingsproducten, welke verkrijgbaar zijn in mijn salon.
Stuk voor stuk zijn de producten van Samenwerkende pedicures die verzorging bieden aan veel voorkomende problemen, waaronder kalknagels. Alle producten zijn uitvoerig getest met verbluffende resultaten.

Bedrijfsgegevens

Schoonheids & Pedicuresalon Renée
De Kempenaerstraat 2 a
5344HP Oss
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Schoonheids & Pedicuresalon Renée

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Schoonheids & Pedicuresalon Renée heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Schoonheids & Pedicuresalon Renée

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden