Maryam Medisch Pedicure & Beauty

Al 22 jaar heb ik mijn Kapper diploma en Permanente Make Up . Door de jaren heen heb ik me steeds verder verdiept in de kunst van permanente make-up. Daar komt veel meer bij kijken dan dat je verwacht. Zo is er uitgebreide kennis nodig op het gebied van kleurenleer en is het belangrijk om alle details van de menselijke huid te weten. Permanente make-up is een vakgebied dat zich in razend tempo blijft ontwikkelen. Ik blijf continu mee-ontwikkelen met de nieuwste technieken. Door kritisch te kijken naar zelfs de allerkleinste verbeterpunten, krijg jij 100% perfectie bij mij .

Ik ben ook gediplomeerd als Medisch Pedicure . Als medisch pedicure kan ik tevens risicovoeten, zoals de oudere , diabetische en de reumatische voet behandelen. Daarnaast heeft de medische pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van nagelregulatie en reparatie technieken,  orthese en antidruk technieken. Dit vergroot de behandelmogelijkheden van complexere voet en/of nagelproblemen.
Instagram : maryam_pedicure_kapster

Bedrijfsgegevens

Maryam Medisch Pedicure & Beauty
Sint Barbaraplein 6
5341LK Oss
KvK: 77829891
Terugbelverzoek: Klik hier
Maryam  Medisch Pedicure & Beauty

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 7 beoordelingen
Erik
08-06-2023, 12:15
Goede pedicure geeft ruime uitleg over de status van de voeten. Alle behandelingen gaat in overleg de patiënt, tot nu toe alles naar wens.
Huub Leenders
05-06-2023, 13:02
Ik kom al een tijdje bij Maryam voor een behandeling. Zij is vriendelijk, heeft kennis van zaken en is zeer toegewijd. Ik raad haar aan!
Meral Bektas Izci
24-05-2023, 10:31
Echt een aanrader, ik ga al een tijdje naar Maryam's Medisch Pedicure & Beauty voor mijn voetverzorging en elke keer als ik ga, voelen mijn voeten als herboren aan. Ze geeft altijd zeer nuttig advies voor betere voetverzorging. Ik wil haar heel erg bedanken voor dit goede en professionele werk wat zij voor mij betekent.
Jeroen Jansen
08-05-2023, 10:40
Erg aardige dame met verstand van zaken. Zeer professioneel en met hele goede adviezen.
Ana
04-05-2023, 09:06
Top behandeling.. heel aardig .. en altijd een oplossing indien nodig .. heel het gezin wordt door haar behandeld. Allemaal tevreden klanten
Nurten
02-05-2023, 17:30
Super fijne pedicure erg vriendelijk en zeer professioneel. Ik heb meteen een vervolg afspraak gemaakt.
Maryam Dehghan Kohan
21-10-2021, 00:21

Beoordeel Maryam Medisch Pedicure & Beauty

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden