Voet effect

Voet effect biedt meerdere pedicure– en manicurebehandeling(en) aan. Daarnaast is er keuze uit gecombineerde behandelingen voor uw handen en voeten. Uw handen en voeten hebben nooit een dag vrij, verwen ze daarom zo nu en dan met een verzorgende behandeling, terwijl u geniet van een kopje koffie, thee of een verfrissend glas water. Bij Voet effect staat rust en ontspanning centraal. Kiest u voor voet effect dan kiest u voor professionaliteit, klantvriendelijkheid, vakkennis, optimale hygiëne en persoonlijk contact.

Voet effect heeft een professionele kijk op de gezondheid van uw handen en voeten. Wij richten ons op de reguliere voetverzorging waarbij diverse nagel- en voetklachten kunnen worden verholpen. Voet effect biedt meer dan alleen pedicurebehandelingen. Heeft u pijn aan uw voeten, last van overtollig eelt, vermoeide benen of droge handen met kloofjes? Dit zijn allemaal situaties waarbij Voet effect u kan helpen. Het effect is direct voelbaar én zichtbaar.

Bedrijfsgegevens

Voet effect
Graaf Johanlaan 4
3434SG Nieuwegein
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Voet effect
Voet effect
Voet effect

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 14:00
19:00 - 22:00
Dinsdag
8:00 - 14:00
19:00 - 22:00
Woensdag
8:00 - 14:00
Donderdag
8:00 - 14:00
19:00 - 22:00
Vrijdag
8:00 - 14:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Voet effect heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Voet effect

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden