TipTop Voet

Dit is een voetverzorgingspraktijk gevestigd in de wijk Mariaberg in Maastricht, op 10 min. loopafstand van het stadscentrum. 

TipTop Voet biedt diverse pedicurebehandelingen voor het verhelpen van verschillende voetproblemen, waaronder ingroeiende nagels, schimmelnagels, kloven of eelt. Er worden ook cosmetische voetbehandelingen aangeboden, zoals voetmaskers, voet- en onderbeenmassages en het lakken van de nagels.

Bij TipTop Voet staan professionaliteit en persoonlijke aandacht voorop. Er wordt gewerkt volgens de Code van het voetverzorgingsbedrijf, waarin hoge eisen voor hygiëne en veilig werken zijn opgesteld. In de praktijk worden de nieuwste pedicuretechnieken gebruikt. Met de nattechniek pedicuremotor wordt een pedicurebehandeling als comfortabel ervaren en het zorgt bovendien voor extra hygiëne.

Bedrijfsgegevens

TipTop Voet
Sint Annadal 18 F
6214PB Maastricht
KvK: 14102726
Terugbelverzoek: Klik hier
TipTop Voet
TipTop Voet
TipTop Voet

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 20:00
Dinsdag
13:00 - 20:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 13:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 8
Gebaseerd op 1 beoordeling
Caroline Diemel
16-10-2019, 19:11
Sonia werkt snel en secuur en heeft heel fijne voetverzorgingsproducten!

Beoordeel TipTop Voet

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden