Podosanos Medisch Pedicure

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Podosanos Medisch Pedicure, gevestigd in Maastricht in de provincie Limburg. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Podosanos Medisch Pedicure voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Maastricht.

Bedrijfsgegevens

Podosanos Medisch Pedicure
Sint Pieterstraat 40
6211JP Maastricht
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Podosanos Medisch Pedicure
Podosanos Medisch Pedicure
Podosanos Medisch Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
14:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 14:00
Woensdag
10:00 - 20:00
Donderdag
12:00 - 20:00
Vrijdag
0:00 - 0:00
Zaterdag
0:00 - 0:00
Zondag
0:00 - 0:00

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Podosanos Medisch Pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Podosanos Medisch Pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden