Pedicure Maarn

Behandeling op afspraak; flexibele tijden.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Maarn
Klein Amsterdam 96
3951VV Maarn
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Pedicure Maarn

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 9
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Paula
10-11-2022, 14:34
Via via ben ik hier terechtgekomen en wat een zeer professioneel, kundig en enthousiaste vrouw is Marlies. Ben zéér tevreden over de behandeling en ontvangst. Aangezien ik diabeet ben ben ik erg kritisch en voorzichtig maar ik ben heel erg goed geholpen/behandeld.
Mooie, schone en fijne praktijkruimte en de volgende afspraak staat genoteerd.
P j van Eerden
25-07-2019, 10:47
Het was even zoeken als nieuwe bewoner van Maarn, maar uiteindelijk toch een pedicure gevonden in de buurt van de Kapelweg. De eerste afspraak was alweer een paar weken geleden. De eerste indruk was een goede indruk. Zeer aardige pedicure, schone werkplaats, en veel aandacht voor mijn teennagels. Zelf knippen gaat bijna niet vanwege de harde structuur van de teennagels. Ik ben zeer tevreden over deze pedicure en haar praktijkruimte. Ik zal hier zeker blijven komen!

Beoordeel Pedicure Maarn

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden