Mandie Geven- van Kroonenburg

Ik ben werkzaam als medisch pedicure, ik sta graag voor u klaar in mijn salon in Ledeacker.
Ook voor Gel-lak kunt u bij mij terecht.

Bedrijfsgegevens

Mandie Geven- van Kroonenburg
Kerkveld 4
5846AL Ledeacker
KvK: 60639229
Terugbelverzoek: Klik hier
Mandie Geven- van Kroonenburg

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Ed
25-10-2022, 15:36
Uw pedicure ….

Op een bepaalde leeftijd lukt het verzorgen van de nagels van je voeten niet meer zo makkelijk. Dan is het fijn als daarvoor een goede pedicure in de buurt is ….
Ik ben al sinds 2019 en een heel tevreden ‘klant’ bij Mandie Geven, ze is een heel prettig en deskundig pedicure en geeft advies waar nodig is.
Ook voor mensen met moeilijkere voeten, met kalk- of schimmelnagels, jong of oud, ze helpt je graag, zoek even telefonisch contact voor een eerste afspraak.

Beoordeel Mandie Geven- van Kroonenburg

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden