Voetzorg José Aben

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Voetzorg José Aben, gevestigd in Boxmeer in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Voetzorg José Aben voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Boxmeer.

Bedrijfsgegevens

Voetzorg José Aben
Piet Heinstraat 4
5831KK Boxmeer
KvK: 62944339
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetzorg José Aben

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 17:00
Dinsdag
9:00 - 20:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 20:00
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Voetzorg José Aben heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Voetzorg José Aben

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Wist je dat je voetverzorgings- en pedicureproducten online vaak veel goedkoper kunt kopen?

Bekijk het assortiment