/assets/img/header-08.jpg

The Beauty-inn

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over The Beauty-inn, gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen The Beauty-inn voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Hendrik-Ido-Ambacht.

The Beauty-inn
The Beauty-inn
The Beauty-inn

Bedrijfsgegevens

The Beauty-inn
De Spiegel 7
3341CA Hendrik-Ido-Ambacht
KvK: 54287197
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 22:00
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel The Beauty-inn

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Dave
18-02-2019, 18:21

Likdoorn Laten verwijden door deze professionele dame,ze stelt je eerst op je gemak voor ze begint en doet dit dan met de grootse voorzichtigheid. Bijna geen pijn gevoeld,en dit is wel eens anders geweest. Nogmaals bedankt suzanne en tot ziens.

Pedicures in de buurt