Dung Medisch pedicure

Een prachtige moderne salon op de begane grond, makkelijk te bereiken voor ouderen en minder validen.
Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen voor de praktijk.

Bedrijfsgegevens

Dung Medisch pedicure
Dadelgaarde 50
3344RN Hendrik-Ido-Ambacht
KvK: 24389965
Terugbelverzoek: Klik hier
Dung Medisch pedicure
Dung Medisch pedicure
Dung Medisch pedicure
Dung Medisch pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 14 beoordelingen
Gert
09-11-2022, 22:33
Een moderne salon met een vriendelijke eigenaresse, die gespecialiseerd is in medische voetzorg. Haar behandelingen dragen bij aan mijn gezondheid.
De aanpak van voetschimmels en kalknagels heeft langere tijd nodig en is niet binnen drie weken hersteld. Samen hebben we goede resultaten bereikt.
Ook zijn in de salon verschillende middelen beschikbaar voor voetverzorging.
Mai Linh Koppelaar
10-04-2021, 00:21
Stephanie Looman
09-04-2021, 16:04
Wat ben ik blij!! Ik had al weken last van mijn teen, pijn met lopen en pijn met schoenen dragen. Ik ben altijd heel angstig als ik last heb van mijn tenen en ga ook niet graag naar de pedicure. Ik belde mevr Dung op ik kom in de avond gelijk komen. Mega zenuwachtig natuurlijk maar ze stelde me ontzettend op mijn gemak... en nu al mijn klachten weg! Ik ben echt super blij!!!
Kooten
25-03-2021, 14:09
Huis de Merwede
16-03-2021, 19:19
Al enige jaren komt Dung bij onze bewoners in huis.
Wij waarderen haar persoonlijkheid, waaronder een vriendelijke benadering.
Het is voor ons ook fijn dat zij de noodzakelijk specialisaties heeft.
Die voert ze vakkundig uit.
Het maken van afspraken verloopt altijd soepel en in overleg zijn we er altijd uit gekomen.
We hopen nog heel wat jaartjes verder te kunnen met haar.
Roxy Van Leeuwen
19-11-2020, 03:37
Super fijn geholpen. Ik stond op het punt om mijn 2e voet te laten opereren voor mijn ingegroeide teen nagel mevrouw Dung heeft mij zo goed geholpen dat mijn operatie niet meer nodig was. Ze neemt de tijd voor haar klanten. En is zeer proffesioneel,
Schaamte is bij haar niet nodig want ze stelt je enorm op je gemak! Echt een aanrader
L.Ceelen
29-10-2020, 15:42
Een deskundige en accurate pedicure. Ben al vele jaren klant tot grote tevredenheid. De praktijk is zeer professioneel. Ze legt goed uit wat ze doet en gaat doen en geeft goede adviezen. Een TOP pedicure!
Hillie Schorer de Wit
28-10-2020, 23:48
ik ben zeer tevreden over deze pedicure. ze neemt de tijd. en ik had 2 ingegroeide nagels. en daar heb ze een brug op geplaats. en de pijn is verdwenen. ik kan weer wandelen zonder pijn. en dit is alles voor mij. ik beveel haar aan.
MP Baris
17-08-2020, 14:25
Ben tot grote tevredenheid behandeld aan een lastige eksteroog. Dung is een gezellige maar ook nauwgezette pedicure met praktijk aan huis in een kleine, goed geoutilleerde ruimte. Beveel haar van harte aan
E.H. van der Stelt-Keijzer
02-06-2020, 13:24
Het is fijn om naar deze pedicure toe te gaan je wordt op je gemak gesteld doordat er verteld wordt wat de pedicure gaat doen wat voor mij erg belangrijk is ! Doordat ik aangepaste schoenen heb en daardoor mijn voeten niet door iedereen goed kunnen worden behandeld ben ik erg tevreden dat dit bij pedicure Dung wel kan en zij de tijd ervoor neemt die nodig is. Aarzel dus niet als u een pedicure nodig hebt maar maak gewoon een afspraak !
G.A.G Lauw
18-01-2019, 15:00
Dung is een geduldige nette pedicure die gezellig is maar ook geconcentreerd op haar werk. Ze heeft een mooie schone praktijk en het is professioneel ingericht. Ben erg blij met het resultaat. Zal het zeker aanraden tot de volgende keer!
R.M.J. Bremer
18-01-2019, 13:35
Ik ben sinds september 2017 onder behandeling bij pedicure Dung. Zij heeft een superschone eigen praktijk aan huis die er splinternieuw uitziet.
Daar ik diabetisch heb was ik aangewezen op een gediplomeerde pedicure op het gebied van diabetes.
De behandelingen aan mijn voeten hebben een tot nu toe zeer goed resultaat opgeleverd.
Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat mevrouw Dung hier nog vorderingen in zal maken.
Ze is bovendien continu bezig met studies om haar kennis nog meer te vergroten. Een vakvrouw en bovendien een zeer vriendelijke, innemende en geïnteresseerde persoonlijkheid.
Peter-Jan Capello
18-01-2019, 10:53
Ik ben al een aantal jaren onder behandeling bij deze geweldige pedicure.
Uitermate vakkundig en vriendelijk.
Professionele praktijk in een vriendelijk en nette buurt met gratis parkeerplaatsen.
Nico Schilperoort
16-01-2019, 19:33
Ben nu een aantal keren door deze pedicure geholpen en ben er zeer tevreden over. Inmiddels mooie gladde voeten en nagels, maar ook een stukje gezelligheid tijdens de behandelingen. Zij heeft een eigen praktijk aan huis en een geheel voor de behandelingen ingerichte behandelkamer. Een echte aanrader als je naar een pedicure op zoek bent. En niet onbelangrijk, zij heeft inmiddels haar studie voor gediplomeerd medische pedicure afgerond.

Beoordeel Dung Medisch pedicure

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden