Medisch pedicure en schoonheid Esther

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Medisch pedicure en schoonheid Esther, gevestigd in Heijen in de provincie Limburg. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Medisch pedicure en schoonheid Esther voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Heijen.

Bedrijfsgegevens

Medisch pedicure en schoonheid Esther
Heikampseweg 12
6598BN Heijen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Medisch pedicure en schoonheid Esther

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Annette Peters
27-03-2021, 02:00
Goede voetverzorging in een prettige omgeving. Beschikt over uitstekende apparatuur. Werkt klantgericht.

Beoordeel Medisch pedicure en schoonheid Esther

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden