Voetverzorgingthuis

Voetverzorgingthuis, Mary Wijnhoven, Pedicure plus, Al 12 jaar pedicure plus. Gespecialiseerd in Diabetes, Reuma, nagelbeugeltechnieken, ortheselogie, antidruk technieken, nagelreparatie en Schimmeldiagnostiek. Behandel zoveel mogelijk in de praktijk. Eventueel ook ambulant.

Bedrijfsgegevens

Voetverzorgingthuis
Generaal Gavinstraat 414
6562MS Groesbeek
KvK: 09173444
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetverzorgingthuis

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 16:00
Dinsdag
11:15 - 16:00
Woensdag
9:00 - 16:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
9:00 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Nency
08-03-2020, 11:55
Zeer goede pedicoure ze kwam bij mij huis maar ben ook in de praktijk geweest ze werkt secuur en zeer sterliel neemt echt de tijd voor je en is heel netjes en vriendelijk hatelijk zo kreeg ik alker keer als ik een behandeling bij haar had in de praktijk een kopje koffie aangeboden vind ik zeer attent

Beoordeel Voetverzorgingthuis

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden