Voetverzorgingthuis

Paramedische voetverzorging. Gespecialiseerd in diabetische voet, reumatische voet, nagelbeugeltechnieken, ortheseliogie, nagelreparatie, anti-druktechniek, oudere voet en spastische voet. Ik ben nu 15 jaar pedicure. Daarbij geef ik ook voetreflexzonemassage. Ben lid bij brancheorganisatie Stipezo. Bij het nakomen van een vervolg afspraak krijg je gratis een voetzonereflexmassage.

Bedrijfsgegevens

Voetverzorgingthuis
Generaal Gavinstraat 414
6562MS Groesbeek
KvK: 09173444
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetverzorgingthuis

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 16:00
Dinsdag
11:15 - 16:00
Woensdag
9:00 - 16:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
9:00 - 12:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Nency
08-03-2020, 11:55
Zeer goede pedicoure ze kwam bij mij huis maar ben ook in de praktijk geweest ze werkt secuur en zeer sterliel neemt echt de tijd voor je en is heel netjes en vriendelijk hatelijk zo kreeg ik alker keer als ik een behandeling bij haar had in de praktijk een kopje koffie aangeboden vind ik zeer attent

Beoordeel Voetverzorgingthuis

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden