/assets/img/header-08.jpg

Voetverzorgingthuis

Voetverzorgingthuis, Mary Wijnhoven, Pedicure plus, Al 12 jaar pedicure plus. Gespecialiseerd in Diabetes, Reuma, nagelbeugeltechnieken, ortheselogie, antidruk technieken, nagelreparatie en Schimmeldiagnostiek. Behandel zoveel mogelijk in de praktijk. Eventueel ook ambulant.

Voetverzorgingthuis

Bedrijfsgegevens

Voetverzorgingthuis
Generaal Gavinstraat 414
6562MS Groesbeek
KvK: 09173444
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 16:00
 • Dinsdag
  11:15 - 16:00
 • Woensdag
  9:00 - 16:00
 • Donderdag
  Gesloten
 • Vrijdag
  9:00 - 12:30
 • Zaterdag
  Gesloten
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Voetverzorgingthuis

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling

Beoordelingen

Nency
08-03-2020, 06:55

Zeer goede pedicoure ze kwam bij mij huis maar ben ook in de praktijk geweest ze werkt secuur en zeer sterliel neemt echt de tijd voor je en is heel netjes en vriendelijk hatelijk zo kreeg ik alker keer als ik een behandeling bij haar had in de praktijk een kopje koffie aangeboden vind ik zeer attent

Pedicures in de buurt