/assets/img/header-08.jpg

VoetZorg Sacha Jetten

Dit bedrijf claimen

Ik ontvang u graag in mijn moderne en gezellige praktijk voor algehele voetverzorging. Als gediplomeerd pedicure en verpleegkundige werk ik met de modernste apparatuur en volgens de laatste normen. VoetZorg Sacha Jetten staat synoniem voor vakkennis en kwaliteit. Ook de hygiëne-HAM-code staat bij mij hoog in het vaandel. Uw voeten zijn het immers waard om met zorg behandeld te worden. Bel me voor een afspraak en ervaar zelf het verschil. Ik ben gediplomeerd volgens KOC en Philyra, uiteraard aangesloten bij branchevereniging Provoet en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09179828. Tevens ben ik erkend door ProCert en ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicures, onder nummer 6793.

Bedrijfsgegevens

VoetZorg Sacha Jetten
De Hoef 67
6581JH Malden
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel VoetZorg Sacha Jetten

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt