VoetZorg Sacha Jetten

Ik ontvang u graag in mijn moderne en gezellige praktijk voor algehele voetverzorging. Als gediplomeerd pedicure en verpleegkundige werk ik met de modernste apparatuur en volgens de laatste normen. VoetZorg Sacha Jetten staat synoniem voor vakkennis en kwaliteit. Ook de hygiëne-HAM-code staat bij mij hoog in het vaandel. Uw voeten zijn het immers waard om met zorg behandeld te worden. Bel me voor een afspraak en ervaar zelf het verschil. Ik ben gediplomeerd volgens KOC en Philyra, uiteraard aangesloten bij branchevereniging Provoet en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09179828. Tevens ben ik erkend door ProCert en ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicures, onder nummer 6793.

Bedrijfsgegevens

VoetZorg Sacha Jetten
De Hoef 67
6581JH Malden
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

VoetZorg Sacha Jetten

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

VoetZorg Sacha Jetten heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel VoetZorg Sacha Jetten

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden