Averzorging

Behandeling op afspraak. Medische pedicure, Manicure, die lange tijd gediplomeerd in de verzorging gewerkt heeft. Werkt ambulant (dus bij u thuis) zowel als Medisch pedicure en manicure, ook gediplomeerd voor ontspanningsmassage (ook bij u thuis). Medical Taping, Gespecialiseerd in mycose 'schimmel'nagel , nagelreparatie, Reflexologie voetmassage, die ook bij u thuis gegeven kan worden. Werkt met zoveel mogelijk natuurlijke producten. Werkt hygiënisch en vriendelijk, voor een goede prijs. Ook voor een voeten spa bent u hier aan het juiste adres met oa. kleipakking, scrub, voet en onderbeen massage met etherische oliën..,en natuurlijk nagels lakken. U neemt de nagellak mee naar huis voor extra hygiëne. Nog meer mogelijkheden zijn gellak en french pedicure

Bedrijfsgegevens

Averzorging
Hoofdkanaal WZ 105
7881AE Emmer-Compascuum
KvK: 69881901
Terugbelverzoek: Klik hier
Averzorging

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Martin
13-05-2018, 04:35
Geweldig geholpen
.erg professioneel

Beoordeel Averzorging

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden