/assets/img/header-08.jpg

Pedicuresalon Sabrina

Medisch pedicuresalon Sabrina is een salon welke is gevestigd aan de Torenstraat 7 te Bargercompascuum. Als Medisch Pedicuresalon ben ik aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Provoet is de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure. Met ruim 12.500 leden bevordert zij de kwaliteit van voetverzorging en het beroep pedicures en medisch pedicure. ProVoet pedicures en ProVoet medisch pedicures beschikken altijd over een erkend diploma en werken volgens strikte hygiëne richtlijnen. Daarom draag ik als Provoet medisch pedicure vakkundig zorg voor de algemene gezondheid van uw voeten. Voor meer informatie of een afspraak Bel Me-teen +31(0)6 16 08 08 43

Pedicuresalon Sabrina
Pedicuresalon Sabrina

Bedrijfsgegevens

Pedicuresalon Sabrina
Torenstraat 7
7884PX Barger-Compascuum
KvK: 72846909
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  Onbekend
 • Dinsdag
  Onbekend
 • Woensdag
  Onbekend
 • Donderdag
  Onbekend
 • Vrijdag
  Onbekend
 • Zaterdag
  Onbekend
 • Zondag
  Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedicuresalon Sabrina

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: Nog geen beoordelingen

Beoordelingen

Nog geen beoordelingen

Pedicures in de buurt