Toenails.eu

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Toenails.eu, gevestigd in Drunen in de provincie Noord-Brabant. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Toenails.eu voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Drunen.

Bedrijfsgegevens

Toenails.eu
De Amstel 6
5152RR Drunen
KvK: 73445371
Terugbelverzoek: Klik hier
Toenails.eu

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 21:30
Dinsdag
9:00 - 21:30
Woensdag
9:00 - 15:00
Donderdag
9:00 - 21:30
Vrijdag
9:00 - 20:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Toenails.eu heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Toenails.eu

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden