Laat je voeten verzorgen!

medisch pedicure sinds 1999. Heeft veel ervaring met oudere voeten, diabetes en reuma. specialisatie het oplossen van ingroeiende nagel, het verwijderen van likdoorns. Het behandelen van overtollig eelt en kloven.
Per 7 juli 2021 gevestigd in Medisch centrum Cleijenborch te Colijnsplaat. ook werkzaam in zorginstellingen Randhof Goes en Moerzicht in Yerseke.

Bedrijfsgegevens

Laat je voeten verzorgen!
Dokter Maasstraat 4 A
4486BW Colijnsplaat
KvK: 23092868
Terugbelverzoek: Klik hier
Laat je voeten verzorgen!

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Laat je voeten verzorgen! heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Laat je voeten verzorgen!

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden