Pedicurebeurzen in 2019

28/02/2019   |   Leestijd: 5 min.   |   Categorie: nieuws

Als je zelf pedicure bent of vaak naar een pedicure gaat en benieuwd bent naar dit vakgebied, kan het een interessant zijn om een keer naar een groot evenement te gaan of een vakbeurs te bezoeken. Op het gebied van pedicure, voetverzorging en podologie zijn er door het jaar heen in het gehele land verschillende beurzen. Op deze beurzen kom je verschillende exposanten tegen die uitleg geven over het vakgebied van de pedicure, verschillende nieuwe producten of behandelingen presenteren en masterclasses verzorgen. In Nederland zijn er verschillende, soms meerdaagse, pedicurebeurzen. In het onderstaande overzicht vind je meer informatie over deze beurzen. Je leest wanneer ze plaatsvinden en waar je ze kunt vinden. Als je geïnteresseerd bent om dit jaar een van deze pedicurebeurzen te bezoeken, lees dan snel verder.

Vakbeurs totale voetverzorging – 13 en 14 april 2019

De eerste grote beurs die dit jaar plaatsvindt, is al in april. De Vakbeurs Totale Voetverzorging biedt verschillende interessante lezingen die je kunt bezoeken en daarnaast wordt er ook nog een masterclass gehouden, die dit jaar het thema ‘pijn in de voorvoet’ heeft. De Vakbeurs Totale Voetverzorging vindt dit jaar plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april in Expo Houten, dat nabij Utrecht gelegen is. Deze locatie is erg centraal gelegen in Nederland, waardoor deze goed bereikbaar is via de A27. Een extra fijne bijkomstigheid is dat je gratis voor de deur kunt parkeren en er ook nog koffie en thee klaarstaat voor alle bezoekers. Een mooie beurs waar ook verschillende exposanten op het gebied van pedicure te vinden zijn.

Beauty Days Hardenberg – 18 en 19 mei 2019

De daarop volgende beurs op het gebied van pedicure vindt plaats op 18 en 19 mei in de Evenementenhal Hardenberg. De Beauty Days is een vakevenement waar schoonheidsspecialisten, nagelstylisten, pedicures en visagisten uit het oosten van Nederland zich presenteren. Het is dus een beurs die niet alleen gericht is op pedicure, maar ook op andere interessante gebieden met betrekking tot uiterlijke verzorging. Op deze beurs kun je kopen van verschillende fabrikanten en groothandels en een aantal nieuwe producten en behandelingen ontdekken.

Jaarcongres voor de Podologie – 14 juni 2019

Op vrijdag 14 juni vindt de 19e editie van het Jaarcongres voor de Podologie plaats in het NBC congrescentrum in Nieuwegein. Op dit congres worden meerdere specialisaties in de voetzorg vertegenwoordigd, wat een gevarieerd programma met lezingen oplevert. Elk jaar heeft dit congres een bepaald thema. Dit jaar heeft het thema betrekking op de neurologie en problemen in de voet.

Vakbeurs Pedicure – 26 en 27 oktober 2019

Een andere grote vakbeurs vindt plaats in het najaar, op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2019. De Vakbeurs Pedicure is een van de grootste evenementen op het gebied van pedicures, podologen en podotherapeuten. Je kunt spullen direct inkopen en komt meer te weten over de nieuwste technieken en behandelingen. Deze 17e editie van de Vakbeurs Pedicure vindt dit jaar plaats in de Expo Houten en zal op beide dagen van 10:00 tot 17:00 geopend zijn.

Laatste nieuwtjes ontvangen?
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.