Bij Katinka

Leuk dat je mijn informatie leest, ik ben zowel pedicure als schoonheidsspecialste: Natuurlijk, Bij Katinka, dit zijn niet zomaar twee woorden die bij mijn voornaam staan.

Natuurlijk, omdat ik er voor gekozen heb duurzaam te ondernemen, niet alleen heeft dat de keuze van mijn producten bepaald maar voer ik dit door in de rest van mijn bedrijfsvoering. Zo hang ik de was liever buiten dan dat ik de droger gebruik om maar een voorbeeld te noemen.

Bij, omdat ik ook bijen houd. Een fascinerende hobby die me dichter bij de natuur doet staan. Bijkomend voordeel voor jou is dat je bij mij de lekkerste honing kunt kopen als die voorradig is.

De behandelingen, voor pedicure of schoonheid, die ik geef zijn altijd afgestemd op jouw wensen. Ik help je graag om je fijner, gezonder en mooier te laten voelen. Daarvoor maak ik alleen gebruik van pure, natuurlijke producten. Voorop staat dat jij je op je gemak voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Het is mijn doel jou met een goed gevoel weer naar huis te laten gaan.

Bedrijfsgegevens

Bij Katinka
Wilhelminalaan 10
6721ES Bennekom
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Bij Katinka
Bij Katinka
Bij Katinka

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Callie
09-05-2022, 16:08
Zeer vakkundig en prettige ervaring.

Beoordeel Bij Katinka

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden