Deniece Beauty & Health

Spa Pedicure is meer dan alleen een behandeling, het is een belevenis voor voeten en reikt tot aan de geest. SpaPedicure verfrist, vitaliseert en verjongd de voeten. Deze exclusieve cosmetische voetbehandelingen bieden de kwaliteit die uw voeten nodig heeft. Ieder ingrediënt is met zeer speciale zorg gekozen, algen en zeewier extracten, Tea Tree olie, Urea, A.H.A.'s Menthol, pepermunt, Spearmint, Eucalyptus, zijn enkele van de belangrijke ingrediënten die SpaPedicure Marine bijzonder maken.

Bedrijfsgegevens

Deniece Beauty & Health
Hofstukken 150
9407LE Assen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier

Is dit uw bedrijf? Claim deze vermelding en beheer zelf alle informatie:
Bedrijf claimen

Deniece Beauty & Health

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Deniece Beauty & Health heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Deniece Beauty & Health

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden