Pedicurepraktijk Irma

Behandelingen alleen op afspraak.

Bedrijfsgegevens

Pedicurepraktijk Irma
Einthovenstraat 12
9402CB Assen
KvK: 04065628
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicurepraktijk Irma

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Maandag
19:00 - 22:00
Dinsdag
8:00 - 16:00
Woensdag
8:00 - 16:00
Donderdag
8:00 - 16:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Paul
28-04-2019, 18:00
Word al bijna 6 jaar fantastisch geholpen/ondersteund en gecontroleerd door Irma. Ivm diabetes is regelmatige controle nodig en dat laat ik met alle liefde over in haar bekwame handen. En heb ik eens een 'dingetje' weet ze altijd zo aan te pakken en advies te geven voor zelfbehandeling dat ik binnen no time weer klachtenvrij ben. Echt iemand die er voor je is!

Beoordeel Pedicurepraktijk Irma

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden