Pedicure Huiswaard

Over mij:

Mijn naam is Lieneke Middel en ik ben sinds 2023 gediplomeerd pedicure, aangesloten bij ProVoet. Voordat ik mijn opleiding begon verzorgde ik jarenlang de voeten van mijn ouders.

Hierdoor ontdekte ik, dat ik het verzorgen van voeten heel interessant vond. Dat het mij ook veel voldoening gaf. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan nog voordat ik aan de opleiding begon.

Al tijdens mijn opleiding besloot ik in 2023 om een salon aan huis te openen.
Pedicure Huiswaard
Mijn salon is gevestigd op de eerste etage van het huis. Is goed te bereiken en er is voldoende parkeergelegenheid. De salon is een genot om in behandeld te worden en om in te werken. Voor degenen die niet een trap kunnen nemen bied ik de mogelijkheid om Ambulant aan huis te komen.

Om mijn vakkennis op peil te houden en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in het dit prachtige vak volg ik regelmatig cursussen.
De meest recente specialisaties die ik heb gedaan zijn de opleiding:
Likdoorns, Drukvrij leggen en Interdigitale Orthese.
Dit jaar volgen nog: Mycosenagels (oorzaak, aanpak , reparatie en het vervolgtraject in de praktijk) en: Traumanagels (de aanpak van tunnelnagel, dwangnagel, ingegroeide nagel, stootnagel, traumanagel ruiterteen en de jubelteen)

Bij beide cursussen wordt de techniek om met Sculpture Gel de Nagel Cosmetisch te behandelen verfijnd. Hierdoor kun je bij mij terecht als je met mooie nagels een open schoentje wilt dragen terwijl je dat anders niet zou durven.

Ik vind het heerlijk om mensen met goed verzorgde voeten en een eerlijk advies de deur uit te laten gaan. Een behandeling bij mij is echt een momentje voor jezelf, even weg van alle stress en drukte, zodat je er daarna weer volop tegenaan kunt.
Ik bied ook een mogelijkheid om tijdens een behandeling te genieten van een heerlijk ontspannings- nekmassage apparaat waardoor je je na de behandeling heerlijk uitgerust en ontspannen voelt en bovendien “op wolkjes” de deur weer uitloopt!

Bent je toe aan ontspanning, heb je voetklachten of heb je zin in een heerlijk verzorgende behandeling? Ik hoor graag van je.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Huiswaard
Koggewaard 92
1824GP Alkmaar
KvK: 91979609
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure Huiswaard

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Pedicure Huiswaard heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicure Huiswaard

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden