Puur Sens

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Puur Sens, gevestigd in Zoetermeer in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Puur Sens voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Zoetermeer.

Bedrijfsgegevens

Puur Sens
Bijdorplaan 325
2713SX Zoetermeer
KvK: 27281675
Terugbelverzoek: Klik hier
Puur Sens

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Esmeralda
29-03-2020, 15:06
Zeer vriendelijke dame met veel kennis. Werkt met fijne natuurlijke producten. Prettig dat ze op de begane grond gevestigd is waardoor goed te bereiken voor mensen die minder mobiel zijn.

Beoordeel Puur Sens

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Wist je dat je voetverzorgings- en pedicureproducten online vaak veel goedkoper kunt kopen?

Bekijk het assortiment