Pascalle’s Passie

Hi, ik ben Pascalle!

Een gepassioneerde beautylover uit het Brabantse Zevenbergen en het gezicht achter Pascalle’s Passie. Een jaar geleden ben ik deze speciale schoonheidssalon begonnen. Dit omdat ik een duidelijk doel voor ogen had. Namelijk mensen met een beperking te laten stralen. Ik wil ze het gevoel meegeven dat zij zich ook mooi, zelfverzekerd en vooral gezien mogen voelen.

Iets wat niet altijd vanzelf sprekend is in deze tijd. De maatschappij richt zich vooral op ‘de gezonde mens’. Dat zie je ook terug bij de schoonheidssalons. Deze zijn vaak niet bereikbaar of toegankelijk voor deze doelgroep. De drempel bij binnenkomst vormt al de eerste uitdaging.

Met Pascalle’s Passie wilde ik dit anders doen! Ik geloof namelijk dat beauty geen beperkingen kent. Met ruim 10 jaar ervaring in de zorg pas ik mijn behandelingen, workshops en beautycoaching zo aan dat iedereen kan genieten van een ervaring om nooit te vergeten.

Ik weet namelijk als geen ander wat bepaalde triggers en bijzonderheden kunnen zijn voor deze doelgroep. Hoe je ze gerust kunt stellen , vertrouwen kunt bieden en duidelijkheid moet geven wanneer nodig.

Een extra voordeel is dat ik ook het netwerk van deze mensen erbij betrek. Tijdens een speciaal beautycoaching traject leren hun mantelzorgers en zorgmedewerkers hoe ze op een leuke en makkelijke manier een beautymoment kunnen creëren voor hun geliefdes en cliënten.

Mooie momenten creëren voor anderen daar gaat mijn hart harder van kloppen, dat is mijn passie.

Dit is Pascalle’s Passie ❤️

Bedrijfsgegevens

Pascalle’s Passie
Kornalijn 8
4762CE Zevenbergen
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Pascalle’s Passie
Pascalle’s Passie
Pascalle’s Passie

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 20:00
Dinsdag
9:00 - 20:00
Woensdag
9:00 - 20:00
Donderdag
9:00 - 20:00
Vrijdag
9:00 - 20:00
Zaterdag
9:00 - 20:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Rob van der Stel
23-05-2024, 16:05
Na een lange periode van pijn aan voet door ingegroeide nagel, twee behandelingen bij Pascalle pijnvrij. Pascalle doet haar werk zeer professioneel.

Beoordeel Pascalle’s Passie

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden