Voetzorg Winschoten

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Voetzorg Winschoten, gevestigd in Winschoten in de provincie Groningen. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Voetzorg Winschoten voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Winschoten.

Bedrijfsgegevens

Voetzorg Winschoten
K. Doormanlaan 134
9675CJ Winschoten
KvK: 75538822
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetzorg Winschoten
Voetzorg Winschoten
Voetzorg Winschoten

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Jolanda Modderman
27-03-2021, 23:59
Prima pedicure behandeling, likdoorns verwijderd, vrolijke leuke meid, TOP!!

Beoordeel Voetzorg Winschoten

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden