/assets/img/header-08.jpg

Pedique Praktijk Voor Voetzorg

Pedique Medisch Pedicure is gevestigd in Voorhout, Teylingen. De praktijk is modern, sfeervol & hygiënisch ingericht en voorzien van airconditioning. Pedique is aangesloten bij ProVoet, de Nederlandse branchevereniging voor pedicures. Heeft u last van vermoeide of pijnlijke voeten, likdoorns, ingroeiende nagels, kloven of schimmelnagels? Pedique helpt u deze problemen aan te pakken en zorgt ervoor dat uw voeten alle aandacht krijgen die ze verdienen. Bij Pedique kunt u ook terecht voor medische pedicurebehandelingen zoals de verzorging van de diabetische of reumatische voet. Heeft u weinig voetklachten maar wilt u graag verzorgde voeten en mooi gelakte nagels of gellak? Kies dan voor één van de cosmetische behandelingen. Even ontsnappen aan de drukte van de dag en puur genieten… Pedique werkt met de verzorgingsproducten van o.a. HFL, Dadi'Oil, GINKEL'S & Alessandro. In de praktijk zijn diverse producten te koop voor thuisgebruik. Tevens is Pedique het officiële verkooppunt van Wandelwol antidruk-wol in Voorhout.

Pedique Praktijk Voor Voetzorg
Pedique Praktijk Voor Voetzorg
Pedique Praktijk Voor Voetzorg
Pedique Praktijk Voor Voetzorg
Pedique Praktijk Voor Voetzorg
Pedique Praktijk Voor Voetzorg
Alle afbeeldingen

Bedrijfsgegevens

Pedique Praktijk Voor Voetzorg
Selderiestraat 21
2215WN Voorhout
KvK: 80195083
Terugbelverzoek: Klik hier
Telefoonnummer: Klik hier

Specialisaties

Openingstijden

 • Maandag
  9:00 - 20:30
 • Dinsdag
  9:00 - 17:00
 • Woensdag
  9:00 - 17:00
 • Donderdag
  9:00 - 17:00
 • Vrijdag
  9:00 - 17:00
 • Zaterdag
  10:00 - 12:00
 • Zondag
  Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordeel Pedique Praktijk Voor Voetzorg

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vind u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB
Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen

Beoordelingen

FvdZ
09-05-2021, 10:39

Een echte vakvrouw. Werkt hygiënisch en secuur. Heeft zichtbaar plezier in haar werk, luistert naar je wensen en neemt de tijd voor je 😊. Een absolute aanrader!

Gabrielle
23-04-2021, 22:28

Fijne pedicure. Heldere uitleg over de behandeling en producten voor thuisgebruik. Klantgericht, neemt de tijd. Stijlvolle, rustgevende praktijk. Een verwenmomentje!

Pedicures in de buurt