Pedicure bij Margret Visscher

Mag ik mij even voorstellen, ik ben Margret Visscher en ben een gediplomeerd medisch pedicure en aangesloten bij Pro Voet.

In april 2023 heb ik mijn opleiding medisch pedicure afgerond. Ik heb een eigen salon aan huis op de begane grond, mocht U slecht ter been zijn, die achterom via de steeg te bereiken is, waar ik U graag hoop te verwelkomen voor een pedicurebehandeling. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

Ik heb het sociale contact met klanten altijd leuk gevonden en ben ook vanaf het begin van mijn opleiding heel enthousiast en heb veel plezier in mijn werk. Ik geef uw voeten de persoonlijke aandacht die ze verdienen en geniet ervan als mijn klanten tevreden de deur uit gaan. Tenslotte is het heel belangrijk om je voeten goed te verzorgen !

De zware belasting van de voeten hebben vaak een hoop te verduren en leiden soms tot problemen, die ik graag voor U verhelpen wil. Ook als U gewoon netjes verzorgde voeten en geknipte nagels wilt, of niet in staat bent om dat zelf te doen, bent U bij mij aan het juiste adres. U kunt bij terecht voor een complete pedicurebehandeling met na afloop een warme handdoekbehandeling met een peeling. Deze kan uitgebreid worden met nagellak of gellak. Ook is het mogelijk een deeltijdbehandeling te boeken, indien U alleen een likdoorn, eeltpit, ingroeiende nagel of een wrat wilt laten behandelen. Mocht er interesse zijn neem gerust vrijblijvend contact op met hierboven vermelde telefoonnummer, het is niet altijd mogelijk door mijn werkzaamheden om de telefoon te beantwoorden, spreek dan een bericht in of stuur een whatsapp. Doorgaans neem ik de dezelfde dag nog contact met U op.

Bedrijfsgegevens

Pedicure bij Margret Visscher
Paardrijder 8
1132RX Volendam
KvK: 86374206
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure bij Margret Visscher
Pedicure bij Margret Visscher

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
13:30 - 17:30
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
7:00 - 17:00
Donderdag
7:00 - 16:30
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Pedicure bij Margret Visscher heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicure bij Margret Visscher

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden