Voeten Lounge Pedicure

Hallo, mijn naam is Marion Smits, pedicure. Ik heb mijn pedicurepraktijk op de eerste verdieping aan de Olivier van Noortstraat 5 in Veghel. De naam van mijn praktijk is Voeten Lounge Pedicure. Mijn behandelingen zijn niet alleen voor mooi verzorgde voeten maar ook voor klachten zoals eelt, likdoorns of problemen met de nagels. Op een ontspannen manier help ik jou van jouw voetproblemen af. Ook nagelreparatie of een nagelbeugel behoort tot de mogelijkheden.

Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij Provoet en adviseer ik je ook graag over het gebruik van diverse heerlijke Footlogix producten. Om nog meer kennis en verdieping op te doen volg ik op dit moment in schooljaar 23/24 de opleiding tot Medisch Pedicure.

Laat je voeten goed verzorgen, bij mij zijn ze in goede handen. Onze voeten worden te vaak “vergeten” en dat terwijl ze ons ons hele leven dragen. Bést een zware taak! Daarom is een regelmatig bezoek bij Voeten Lounge Pedicure zeker geen overbodige luxe!

Bedrijfsgegevens

Voeten Lounge Pedicure
Olivier van Noortstraat 5
5463GP Veghel
KvK: 85659851
Terugbelverzoek: Klik hier
Voeten Lounge Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Voeten Lounge Pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Voeten Lounge Pedicure

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden