De Voeten Lounge Pedicure

Hallo, mijn naam is Marion Smits, uw pedicure. Ik heb mijn praktijk op de eerste verdieping aan de Olivier van Noortstraat 5 in Veghel. De naam van mijn salon is Voeten Lounge Pedicure. De naam zegt het al. Op een ontspannen manier help ik jou van jouw voetproblemen af. Mijn behandelingen zijn niet alleen voor mooi verzorgde voeten maar ook voor klachten zoals eelt, likdoorns of problemen met uw nagels. Ook nagelreparatie behoort tot de mogelijkheden.

Als gediplomeerd pedicure ben ik aangesloten bij Provoet en adviseer ik je graag gericht over het gebruik van diverse voetverzorgingsproducten.

Laat je voeten goed verzorgen, bij mij zijn ze in goede handen. Onze voeten zijn een vergeten onderdeel van ons lichaam en dat terwijl zij hun hele leven een lichaam dragen. Een zware taak, daarom is een regelmatig bezoek bij de Voeten Lounge geen overbodige luxe!

Bedrijfsgegevens

De Voeten Lounge Pedicure
Olivier van Noortstraat 5
5463GP Veghel
KvK: 85659851
Terugbelverzoek: Klik hier
De Voeten Lounge Pedicure

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

De Voeten Lounge Pedicure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel De Voeten Lounge Pedicure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden