Voetzorg Oost Groningen

Voetzorg Oost Groningen biedt voetzorg door een Medisch pedicure. In eerste instantie vanuit de praktijk in Veendam en in uitzonderingsgevallen in overleg op locatie.

De praktijk is ruim, modern, hygiënisch en voorzien van moderne apparatuur.

De praktijk is gesitueerd op de begane grond, binnen het bedrijvencentrum de Sorghvliet aan het Boven Westerdiep 170 in Veendam. ruimte BG-15

Het gebouw en de praktijk zijn rolstoel toegankelijk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid..

(let wel op voor het hek zit een onoverzichtelijk fietspad)

Bij binnenkomst bevindt u zich in de gemeenschappelijke hal, u mag hier plaats nemen en indien wenselijk gebruik maken van het koffiezetapparaat.

Zodra u aan de beurt bent zal ik u hier ophalen.

Mocht u met meerdere mensen achtereenvolgens een afspraak hebben gemaakt, dan is het mogelijk om binnen in de praktijkruimte BG-15 op elkaar te wachten bij aanvang van de eerste persoon zal ik u allen uit de wachtruimte ophalen..

Geen oppas? Of bent u juist vandaag oppas? Geen probleem uw kind mag mee naar binnen en kan gebruik maken van de speelhoek.

In de praktijk wordt gebruik gemaakt van het programma Podofile, hierin worden alle persoonlijke gegevens in een AVG beschermende omgeving opgeslagen.

Ook kunt u gebruik maken van meerder betalingsmogelijkheden

- Pin

- Contant

- Factuur

- Betaalverzoek

Bedrijfsgegevens

Voetzorg Oost Groningen
Boven Westerdiep 170
9641LM Veendam
KvK: 82758980
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetzorg Oost Groningen

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 18:00
Dinsdag
9:00 - 18:00
Woensdag
Gesloten
Donderdag
9:00 - 18:00
Vrijdag
9:00 - 18:00
Zaterdag
9:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
Greta Holstege
24-02-2023, 15:10
Onze zoon haad een ingegroeide nagel. De huisarts was er al mee bezig geweest maar het werd er niet beter op.
Omdat Margreet alle tijd voor hem had is het hele euvel verholpen.
super
K.J.
27-06-2021, 20:14
Onze dochter van zes had een fikse splinter van 2 cm in haar voet. Hij zat flink diep en was behoorlijk groot. Toen het ons niet lukte hem te verwijderen hebben we Margreet van Voetzorg Oost Groningen om hulp gevraagd. Zij won al snel haar vertrouwen en kon uiteindelijk de splinter vlot, nagenoeg pijnloos en vakkundig verwijderen. Mooi om haar aan het werk te zien! Onze dochter vond het best even spannend maar Margreet nam alle tijd om haar alle instrumenten te laten zien en na die tijd uitgebreid haar nagels te lakken! Topservice en zeker een aanrader voor wie een pedicure zoekt!

Beoordeel Voetzorg Oost Groningen

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden