Pedicure praktijk Medi-Cure

Pedicure praktijk Medi-Cure uw pedicure aan huis. Of het nu gaat om een algemene voetverzorging het verwijderen van een likdoorn of overmatig eelt bij Pedicure praktijk Medi-Cure bent u aan het juiste adres voor een vakkundige voetverzorging. Voor de behandeling kom ik bij u thuis. Een basis behandeling bestaat uit onderstaande handelingen en duurt ongeveer een uur: § Nagels knippen en nagelomgeving reinigen § Eventueel afvlakken van verdikte nagels § Eelt en / of likdoorns verwijderen § Nagels en eelt locaties afwerken met de frees § Desinfectie van de voeten § Voeten insmeren met voeten crème / voetmassage.

Bedrijfsgegevens

Pedicure praktijk Medi-Cure
Waalreseweg 31 B
5554HA Valkenswaard
KvK: 74664220
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure praktijk Medi-Cure

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
13:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Pedicure praktijk Medi-Cure heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Pedicure praktijk Medi-Cure

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden