Skin care centre Koningshoeven

Skin care centre Koningshoeven is sinds 2-2-2020 verhuisd naar Tilburg. Met 25 jaar ervaring kunt u hier terecht voor een professionele allround pedicure behandeling, het corrigeren van ingroeiende nagels d.m.v drukvrij leggen en/of een nagelbeugel, het herstellen van traumanagels d.m.v gel/acryl, behandeling van schimmelnagels, shiatshu voetmassage en gellak voor zowel handen als voeten. U kunt hier ook terecht voor een manicure, ontspannende gezichts- of lichaamsbehandeling met of zonder Quick stress relief/reiki. Bel gerust voor meer informatie of een afspraak.

Bedrijfsgegevens

Skin care centre Koningshoeven
Koningshoeven 66 15
5018AB Tilburg
KvK: 30128880
Terugbelverzoek: Klik hier
Skin care centre Koningshoeven
Skin care centre Koningshoeven
Skin care centre Koningshoeven

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Skin care centre Koningshoeven heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Skin care centre Koningshoeven

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden