Pedicure Thorn So-Feet

Pedicuresalon So-Feet is een salon in Thorn welke aan huis gevestigd is. Veel klanten ervaren dit als laagdrempelig en knus. De salon bevindt zich achter de woning en er is voldoende ruimte om gratis te parkeren.

Uw voeten zijn de basis en bewegen u dagelijks voort. Helaas wordt de verzorging van de voeten door veel mensen onderschat en het wordt vaak vergeten. Als pedicure ben ik voornamelijk werkzaam in de regio Thorn. Ik heb een eigen praktijk of kom ambulant bij u langs en werk met een moderne nattechniek pedicure motor.

Naast een salon aan huis kom ik ook bij u thuis, als ambulant pedicure heb ik alle apparatuur om ook de zorg te kunnen bieden bij u op locatie.

Bedrijfsgegevens

Pedicure Thorn So-Feet
Eind 22
6017BH Thorn
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure Thorn So-Feet
Pedicure Thorn So-Feet

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 20:00
Dinsdag
9:00 - 20:00
Woensdag
9:00 - 20:00
Donderdag
9:00 - 12:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
9:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Henk Verweijen
07-07-2020, 09:16
Super geholpen bij het behandelen van mijn schimmelnagel.

Beoordeel Pedicure Thorn So-Feet

Uw beoordeling:

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden