Voetzorg Daniëlle

Hartelijk welkom bij Voetzorg Daniëlle!

Mijn naam is Daniëlle Oosterhuis en sinds augustus 2021 ben ik de trotse eigenaar van Voetzorg Daniëlle. Ik werk in Steenwijk e.o. en kom als ambulant pedicure met alle plezier bij u thuis om uw voeten te behandelen.

Graag behandel ik uw voeten bij klachten. Bijvoorbeeld wanneer u last heeft van overmatig eelt of kloven, kalknagels en/of mycosenagels (schimmelnagel), een ingroeiende teennagel of een likdoorn. Daarbij kan ik u gericht advies geven over de verzorging van uw voeten of degelijk schoeisel.

Kwaliteit en aandacht voor u als klant staan bij mij voorop!

Bedrijfsgegevens

Voetzorg Daniëlle
de Rikking 124
8332CJ Steenwijk
KvK: 83654712
Terugbelverzoek: Klik hier
Voetzorg Daniëlle

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Voetzorg Daniëlle heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Voetzorg Daniëlle

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden