Pedicure en Schoonheidssalon Fardau

Hallo,
Mijn naam is Fardau Schreiber. Ik ben sinds 2017 gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste en in 2019 heb ik ook mijn pedicure diploma in ontvangst mogen nemen. 

In november 2019 heb ik mijn eigen salon aan huis geopend in de woonwijk Houkepoort in Sneek en ik heet je van harte welkom!

Je kunt in mijn salon terecht voor schoonheids-, pedicure-, manicure- en lichaamsbehandelingen. Elke behandeling start met een uitgebreide huidanalyse. Daarmee bepaal ik welke aanpak en producten voor jou het beste zullen werken. Iedere behandeling is dus op jouw huid afgestemd.

Neem gerust een kijkje op mijn website voor informatie over de behandelingen en de producten die ik in de salon gebruik of neem gerust contact met mij op!

Bedrijfsgegevens

Pedicure en Schoonheidssalon Fardau
Houkeweg 60
8604GA Sneek
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
Pedicure en Schoonheidssalon Fardau

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 19:00
Dinsdag
9:00 - 19:00
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
9:00 - 17:00
Vrijdag
Gesloten
Zaterdag
9:00 - 12:00
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 2 beoordelingen
A. De Vries
19-10-2020, 15:18
Goed geholpen door Fardau in haar mooie salon!
J.D. Schreiber
23-11-2019, 19:06
Heerlijke schoonheidsbehandeling gehad!

Beoordeel Pedicure en Schoonheidssalon Fardau

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden