Schoonheidssalon Wendy Verhoeven

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over Schoonheidssalon Wendy Verhoeven, gevestigd in Sliedrecht in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen Schoonheidssalon Wendy Verhoeven voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Sliedrecht.

Bedrijfsgegevens

Schoonheidssalon Wendy Verhoeven
Kerkbuurt 111
3361BE Sliedrecht
KvK: 56352808
Terugbelverzoek: Klik hier
Schoonheidssalon Wendy Verhoeven

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
Onbekend
Dinsdag
Onbekend
Woensdag
Onbekend
Donderdag
Onbekend
Vrijdag
Onbekend
Zaterdag
Onbekend
Zondag
Onbekend

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Rob Muller
20-05-2022, 04:58
Was de 1e pedicure van de 4 die een juiste diagnose stelde en dit heeft weten te verhelpen. Ben bijzonder blij met de bijna belangeloze manier waarop ze mij van mijn voetprobleem heeft geholpen.
Bep Roza
28-04-2022, 17:32
In het verleden eens geweest, maar nu ik meer tijd heb ga ik er zeker heen. Geen twijfel mogelijk. Ze is zeer goed en gezellig om daar te zijn.
Marianne Van de Sande
07-01-2019, 06:59
Kundig en vriendelijke praktijk, met goede specialisatie.

Beoordeel Schoonheidssalon Wendy Verhoeven

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden