BeautyPoint by Kim

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over BeautyPoint by Kim, gevestigd in Rijswijk in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen BeautyPoint by Kim voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Rijswijk.

Bedrijfsgegevens

BeautyPoint by Kim
Menkemaborg 30
2286ND Rijswijk
KvK: -
Terugbelverzoek: Klik hier
BeautyPoint by Kim
BeautyPoint by Kim

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
9:00 - 14:30
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
9:00 - 12:15
Donderdag
9:00 - 14:30
Vrijdag
9:00 - 14:30
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

BeautyPoint by Kim heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel BeautyPoint by Kim

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden