Lida's Happy Feet

Als u op zoek bent naar een betrouwbare pedicure aan huis dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik bied mijn diensten sinds 1995 aan in Purmerend en omgeving. Na een zijstap in de tandheelkunde ben ik weer terug in de voetzorg, maar nu als medisch pedicure.

Lida's Happy Feet staat voor Comfort & Gemak. Binnen een straal van 5 km van Purmerend kom ik zonder extra kosten hiervoor te berekenen met veel plezier bij u thuis. Dat leest u goed; voor een (medische) pedicure hoeft u uw huis niet langer uit! Neem contact met me op en we bespreken samen welke behandeling het beste bij u past en plannen een afspraak in.

Lida's Happy Feet is aangesloten bij de branchevereniging Provoet.

Bedrijfsgegevens

Lida's Happy Feet
Waterlandlaan 118
1441RW Purmerend
KvK: 81573537
Website: Bezoeken
Terugbelverzoek: Klik hier
Lida's Happy Feet

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Lida's Happy Feet heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Lida's Happy Feet

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden