Jacoline's Health & Beauty

Jacoline's Healtyh & Beauty is een salon waar iedereen welkom is, voor zowel schoonheidsbehandelingen, als pedicure behandelingen, met als toevoeging french manicure op de teennagels of een mooie gellak. Problemen zoals een ingegroeide nagel, likdoorn, schimmelnagels etc. kunt U rekenen professionele behandeling.

Bedrijfsgegevens

Jacoline's Health & Beauty
Maasdijk 25
5307HM Poederoijen
KvK: 11070544
Terugbelverzoek: Klik hier
Jacoline's Health & Beauty
Jacoline's Health & Beauty

Specialisaties

Openingstijden

Maandag
10:00 - 21:30
Dinsdag
9:00 - 21:30
Woensdag
9:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
9:00 - 17:00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Deze openingstijden zijn indicatief en kunnen, bijvoorbeeld wegens omstandigheden, afwijken. Neem voor de zekerheid contact op met het bedrijf of kijk op de website.

Beoordelingen

Jacoline's Health & Beauty heeft nog geen beoordelingen.

Beoordeel Jacoline's Health & Beauty

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden