De Voetenpraktijk Pijnacker

Op deze bedrijfspagina vindt u informatie over De Voetenpraktijk Pijnacker, gevestigd in Pijnacker in de provincie Zuid-Holland. U vindt onder andere het adres, de plaats, het telefoonnummer en andere contactgegevens. Daarnaast vindt u specialisaties en aantekeningen van deze pedicure of voetverzorger. Zo weet u welke behandelingen De Voetenpraktijk Pijnacker voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze pedicure(praktijk).

Zoekt u een andere pedicure? Zoek dan in Pijnacker.

Bedrijfsgegevens

De Voetenpraktijk Pijnacker
Keurmeesterstraat 8
2641JV Pijnacker
KvK: 70470790
Terugbelverzoek: Klik hier
De Voetenpraktijk Pijnacker

Specialisaties

Openingstijden

Op afspraak

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling: 10
Gebaseerd op 1 beoordeling
Thea
15-08-2018, 07:17
Vakkundig,vriendelijk.

Beoordeel De Voetenpraktijk Pijnacker

Uw beoordeling:

Wij controleren beoordelingen nadrukkelijk. Daarom verzoeken we u vriendelijk om bewijs, bijvoorbeeld een factuur, bij te voegen of te mailen. Dit bewijs gebruiken wij om de echtheid van uw review te verifiëren. Het bewijs wordt niet getoond bij uw beoordeling. Zonder bewijs kunnen wij uw review niet tonen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid en onze disclaimer.

Afbeelding (jpg, jpeg, png) of PDF bestand van maximaal 12MB

Ook een gratis vermelding?

Eenvoudig en snel duizenden klanten die op zoek zijn naar een pedicure bereiken? Voeg (gratis) uw gegevens toe op Pedicure.nl. Een profiel aanmaken kost slechts enkele minuten!

Aanmelden